Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Ærlige berlinerboller

I dag har jeg laget Ærlige Berlinerboller. De er noen herlige rakkarer – kjempelette å fylle med syltetøy og så blir de jo bare så flotte å se på. Vann-i-munnen! Disse skal jeg stolt sende med mannen min på jobb i morgen. For å få til denne helt eksepsjonelle looken, skal du kjevle ut deigen og stikke ut rundinger. Så skal du legge syltetøy på halvparten – RIKELIG med syltetøy – og så skal du klemme en ny runding på toppen og passe på at syltetøyet tyter ut overalt. Og da mener jeg OVERALT. Pass på å smøre inn deg selv og kjøkkenet med alt det overflødige  syltetøyet mens du er i gang. Deretter skal de heve ekstremt mye, og så skal de fritere sånn at resten av syltetøyet kommer ut i oljen. Alt skal ut! Dette gjør nemlig at du får kullsvarte, friterte syltetøyfragmenter som legger seg dekorativt UTENPÅ bollene i et gøyalt mønster. Originalt og spennende! Jeg kan garantere deg at ingen har sett slike Berlinerboller før. Etterpå kan du kose deg med å vaske opp alt sølet helt frem til midnatt. Ingenting er som en stille kosestund på kjøkkenet etter at alle har lagt seg. LØKKE TELL!

 

 

Comments

comments

Legg igjen en kommentar