Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Ærlige berlinerboller

I dag har jeg laget Ærlige Berlinerboller. De er noen herlige rakkarer – kjempelette å fylle med syltetøy og så blir de jo bare så flotte å se på. Vann-i-munnen! Disse skal jeg stolt sende med mannen min på jobb i morgen. For å få til denne helt eksepsjonelle looken, skal du kjevle ut deigen og stikke ut rundinger. Så skal du legge syltetøy på halvparten – RIKELIG med syltetøy – og så skal du klemme en ny runding på toppen og passe på at syltetøyet tyter ut overalt. Og da mener jeg OVERALT. Pass på å smøre inn deg selv og kjøkkenet med alt det overflødige  syltetøyet mens du er i gang. Deretter skal de heve ekstremt mye, og så skal de fritere sånn at resten av syltetøyet kommer ut i oljen. Alt skal ut! Dette gjør nemlig at du får kullsvarte, friterte syltetøyfragmenter som legger seg dekorativt UTENPÅ bollene i et gøyalt mønster. Originalt og spennende! Jeg kan garantere deg at ingen har sett slike Berlinerboller før. Etterpå kan du kose deg med å vaske opp alt sølet helt frem til midnatt. Ingenting er som en stille kosestund på kjøkkenet etter at alle har lagt seg. LØKKE TELL!

 

 

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar