Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Appelsinparfait

Appelsinparfait med mørk sjokolade

Kjempegod og enkel dessert. Du må ta en ut 1/2 – 1 time før den skal spises så den får mykne, dette er viktig for opplevelsen.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: porsjoner
SJokoladeglasur Porsjoner: porsjoner
Fremgangsmåte
Appelsinparfait
  1. Kok sukkerlake av sukker og appelsinsaft til den holder 115-120 grader.
  2. Visp sammen eggeplommene. Fortsett å piske mens du har i den varme sukkerlaken i en tynn stråle. Fortsett å piske til du har en blek, luftig eggedosis og den har romtemperatur, på medium/høy hastighet. Bland inn appelsinskall.
  3. Pisk fløten til myke topper og bland den forsiktig inn. Hell i porsjonsformer eller en liten brødform og frys i minst fire timer. På bildet har jeg doblet oppskriften for å få nok til å fylle en brødform.
SJokoladeglasur
  1. Smelt sjokoladen i vannbad. Rør inn oljen. Avkjøl til romtemperatur, før du heller den over parfaiten på serveringsfatet.

Comments

comments

1 Kommenter

  1. cialis_online on 21. mars 2017 Svar

    Discount prices for free shipping how to buy without rx generic cialis online online pharmacies.

Legg igjen en kommentar