Når man baker mye, så får man jo med seg et tips eller to på veien, og noen ting lærer man “the hard way”. Her deler jeg tips jeg synes er nyttige.

Naturlig matfarge – Rød
Naturen byr på de fineste fargene. Rødt får du av rødbeter, blant annet. Det smaker ikke så mye at det ...

Foodpairing.com
Syns du det er gøy å prøve ut nye smakskombinasjoner? Sjekk denne siden. Jeg er skikkelig keen på et abonnement ...

Makronpapir
Godt å bli tatt på alvor. Jeg synes det er vanskeligere å lykkes med makroner på silikonmatter enn på vanlig ...

Pisket krem som holder formen
Mange pisker kremfløten for mye, i et forsøk på å få den stiv nok til å holde formen når du ...

Tips! Acetatstriper
Etter at jeg fikk tak i en rull med acetatstripe, husker jeg ikke lenger hvordan bake-livet før acetatstripene var. Jeg ...

Singelfrysing av bær
Om dette er gratisreklame for Valldal (og det er det jo) så får det bare være, for hvis noen lurer ...

Donald-egg
Det FINNES firkanta egg! Akkurat som i Donald. Eggeplommer til overs etter en Pavlova-bonanza? Frys dem i isbitformer og ta ...