Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Når man baker mye, så får man jo med seg et tips eller to på veien, og noen ting lærer man “the hard way”. Her deler jeg tips jeg synes er nyttige.

Naturlig matfarge - Rød

Naturlig matfarge – Rød

Naturen byr på de fineste fargene. Rødt får du av rødbeter, blant annet. Det smaker ikke så mye at det ...
logo-foodpairing-TjBqg_pf

Foodpairing.com

Syns du det er gøy å prøve ut nye smakskombinasjoner? Sjekk denne siden. Jeg er skikkelig keen på et abonnement ...
Macropaper

Makronpapir

Godt å bli tatt på alvor. Jeg synes det er vanskeligere å lykkes med makroner på silikonmatter enn på vanlig ...
Bløtkake

Pisket krem som holder formen

Mange pisker kremfløten for mye, i et forsøk på å få den stiv nok til å holde formen når du ...
Acetatstriper

Tips! Acetatstriper

Etter at jeg fikk tak i en rull med acetatstripe, husker jeg ikke lenger hvordan bake-livet før acetatstripene var. Jeg ...
Singelfryste bær

Singelfrysing av bær

Om dette er gratisreklame for Valldal (og det er det jo) så får det bare være, for hvis noen lurer ...
Firkantegg

Donald-egg

Det FINNES firkanta egg! Akkurat som i Donald. Eggeplommer til overs etter en Pavlova-bonanza? Frys dem i isbitformer og ta ...