Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
biscotti 002

En god venninne lærte meg å lage biscotti nylig, så dette er jeg nybegynner på. Men det er ikke så vanskelig, og det er knallgodt, og kan varieres i det uendelige. Her er min første egenkomponerte versjon, med pistasjnøtter.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Fremgangsmåte
  1. Rist nøttene på 180 grader i ca. 10 min.
  2. Bland mel, sukker, smør og sitronskall i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn nøttene (hele) og eggene så du får en deig. Det er ikke nødvendig å kna masse, bare så du får det sammen.
  3. Rull deigen til pølser som er litt kortere en stekebrettet ditt, og la hvile i kjøleskapet en halvtime.
  4. Legg pølsene med god avstand fra hverandre på et bakebrett og stek på 180 grader i 20-30 min.
  5. Ta dem ut av ovnen og skjær ½ cm skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Legg skivene hver for seg tilbake på stekebrettet, og stek videre i 10 minutter.
Merknader

Oppbevar som småkaker, i en tett boks.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar