Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Bringebærsorbet

Av og til har jeg rester av mousse etter å ha laget kake eller dessert. Moussen lager jeg som oftest på italiensk marengs, blandet med en eller annen fruktpuré og pisket kremfløte. Dette blir også en knallgod sorbét! Eller er det is? Det blir en slags mellomting synes jeg. Is-bét? Deilig konsistens og smak iallefall. Det fungerer slik: ha en dessertmousse i en ismaskin (f.eks. moussen fra denne bjørnebærdesserten – for bringebær som du ser bilde av her, bruker du bare bringebær istedet for bjørnebær). Kjør maskinen til du har en deilig is. Yummy.

TIPS! Har du ikke ismaskin, så frys moussen. Ta den så ut, tin litt og kjør den i en food processor – du får et veldig bra resultat da også.

Bringebærmousse-is
Perfekt å nyte ute i sola. Eller når som helst ellers :).

 

Comments

comments

Legg igjen en kommentar