Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Denne oppskriften ble til dag jeg skulle lage mine “vanlige” cookies – og oppdaget til min store skrekk at jeg manglet muscovadosukker! Det er jo det som gir sånne deilige, seige cookies. Men jeg trengte cookies, slik som vi cookiemonsters jo ofte gjør. Så da ble det disse. Med tranebær, fordi jeg hadde ikke sjokoladechips heller. Du kan blande inn hva du vil. Sjokolade, nøtter, tørkede bær.

Men iallefall – det ble riktig så godt uten muscovadosukker også. Faktisk såpass godt, at jeg tror jeg må ta en til jeg ….. *mumse*

TIPS! Det er godt å drysse bittelitt flaksalt over før steking. Det er faktisk nesten alltid godt å drysse litt flaksalt over søte ting.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: stk
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 170 grader.
  2. Bland mel, bakepulver, natron og salt
  3. Smelt smøret, og rør inn sukker, frøene fra vaniljestangen og egget.
  4. Bland det våte i det tørre, og kna sammen en fast deig. Bland inn tranebær, og rull til en pølse som du skjærer i skiver på 1-1 1/2 cm tykkelse.
  5. Legg på bakebrett og stek i 10 min. midt i ovnen. Avkjøl på rist.
Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar