Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Grytebrød

Velkommen til brødhimmelen. Dette brødet er like godt som det aller beste ventebrødet på de aller fineste restaurantene – de som er så fine at du føler deg som en brutus hvis du spiser opp alt ventebrødet. Men du gjør det fordét. Så godt er det.

Å lage deigen tar 5 minutter. Etter det trenger du bare tid og tålmodighet. Ellers så skal jeg ikke ta æren for oppskriften, for den gikk som en farsott i sosiale medier for litt siden.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 2
Rating: 3.5
Deg:
Rate this recipe!
min5Tid:
Porsjoner: stort brød
Fremgangsmåte
  1. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle. Legg plast over og la stå på kjøkkenbenken 16 - 24t.
  2. Sett en jerngryte med lokk i ovnen og sett den på 240 grader. La den stå inne en stund etter at ovnen har nådd 240 grader så jerngryta også når samme temperatur.
  3. Ta ut gryta, strø litt mel i bunn, hell deigen oppi, legg på lokket og sett i ovnen.
  4. Stek med lokk i 40 min. Ta av lokket og stek i 10 - 15 min.
  5. Ta ut og velt ut brødet på en rist. Ferdig!

Comments

comments

Legg igjen en kommentar