Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Engsyre må være noe av det mest neglisjerte og oversette vi har i norsk natur. Det er en fantastisk råvare! Bruk til middagsretter, som saft på en varm sommerdag, som kakefyll, dryss på salat, garnityr. Denne saften bruker jeg som basis i en moussekake og bare til å drikke. Det er helt herlig. Ut og plukk!
Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: l
Fremgangsmåte
  1. Finkutt engsyren. Ha i en glassbolle eller en rustfri bolle.
  2. Kok opp vann, og tilsett sukker og sitronsyre. Rør til alt sukkeret har løst seg opp. Hell dette over engsyrebladene.
  3. Avkjøl, og sett bollen kjølig i 4-5 dager.
  4. Sil av bladene gjennom et saftklede, og hell saften på steril flaske
Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar