Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

I episode 2 fikk Tanja kokende karamell på foten. Så da jeg kom opp til teltet for episode 3 og så Røde Kors stå utenfor med branntepper ante jeg ugler i melet. Og jaggu dro ikke dommerme til med kokende olje i den tekniske oppgaven. Jeg tror ikke jeg var den eneste som var litt mo i knærne under teknisk oppgave. Men vi var så forsiktige alle mann at det var jo såvidt vi fikk rakkarene stekt – he he. Iallefall ifølge dommerne.

Selv var jeg faktisk knallfornøyd med bollene mine, de smakte kjempebra – og syrlig syltetøy var med vilje. Berlinerboller rullet i sukker er søte nok – jeg liker kontrasten. Jeg synes nesten alltid kaker og bakverk er unødvendig søte. Jeg var også kjempefornøyd med brødene mine og tilbakemeldingene fra dommerne. Det var mange som gjorde det bra – men superflinke Erica leverte virkelig top notch digge brød og boller og seieren var meget velfortjent!
Det var forøvrig en fin dag, jeg hadde sovet godt natten før, jeg husket både hva jeg het og hva jeg holdt på med, solen skinte og vi begynte å bli litt drevne reality-bakere – vandret rundt litt sånn nochalante uten lenger å få panikk av synet av Pascal, fiksa forkle-mik’en selv hvis den satt litt skjevt osv. Vi lå på plenen i solskinnet og dytta i oss berlinerboller. Lifes good. Og jeg er videre til Episode 4. Juhuuu!

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar