Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Fine scones

Neeeei ….. har du glemt å kjøpe/bake brød og du er helt tom for knekkebrød? Shiiiiit. Eller nei vent, kjempebra! Da kan du jo ha nystekte scones til frokost istedet!

Jeg blandet inn bittelitt grovt mel i scones’ene på bildene under, det går helt fint – eller du kan lage dem med bare hvetemel som i oppskriften her.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
min10Tid:
Porsjoner: stk
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Bland alt det tørre, og smuldre i smøret - enten for hånd eller med foodprocessor.
  3. Bland sammen egg og melk, og bland inn i det tørre til du får en deig.
  4. Kjevle ut ca. 1 cm tykk, og stikk ut rundinger med et glass eller en liten kakering. Pensle med sammenvispet egg.
  5. Stek i ca. 10 min. Avkjøl på rist, men spis gjerne varme. Deilig med rømme og syltetøy, brunost, eller bare med masse godt smør! Nam!

Comments

comments

Legg igjen en kommentar