Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Formake med bjørnebær

Formkake med bjørnebær

En kjapp, saftig og deilig formkake du slenger sammen på en halvtime. Server i skiver med en klatt pisket krem til. Knallgodt!

TIPS! Du kan bruke hvilke bær du vil, og du kan også bruke yoghurt istedet for rømme. Dette er en perfekt kake for å bruke opp noe du har i fryseren eller i kjøleskapet!

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: brødform
Fremgangsmåte
  1. Pisk smør og sukker hvitt og luftig.
  2. Bland sammen det tørre.
  3. Bland inn eggene i smør/sukker-blandingen, og deretter rømmen.
  4. Bland inn det tørre.
  5. Rull bjørnebærene i mel. Ha så røre og bjørnebær lagvis i formen, tenk at det skal bærene skal ligge spredt rundt i kakeskivene. Dekk til med røre.
  6. Stek på 175 grader i 1 time, nederste rille i ovnen. Avkjøl.
  7. Pynt f.eks. med en rekke friske bjørnebær og et dryss melis.

Comments

comments

1 Kommenter

  1. cialis on 24. mars 2017 Svar

    Searching for the best place to analyze payday loan specialists?

Legg igjen en kommentar