Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Kir Royal Geitrams

Norsk natur byr på spennende smaksopplevelser. Geitrams smaker kjempegodt og gir en fantastisk naturlig farge. På bildet ser du min “Kir Royal Storrøsta” – Storrøsta er navnet på feriestedet vårt der jeg plukker geitramsen min, og her er den blandet med cava. Kul velkomstdrink til gjestene!

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
min10Tid:
Porsjoner: liter
Fremgangsmåte
  1. Kok opp vann, sukker og sitronsyre.
  2. Hell blandingen over blomstene i en bolle. La stå mørkt og kjølig i 4-5 dagen.
  3. Sil så av saften i et saftklede (fås kjøpt på matbutikker med litt utvalg – du kan bruke noe annet finmasket også), og bland inn natron. Fyll på egnede flasker eller andre beholdere.
Merknader

Holder en ukes tid i kjøleskap – jeg fryser og tar opp og bruker til ulike ting.

Comments

comments

2 Kommenter

  1. Frode Breimo on 17. februar 2016 Svar

    Hvor mye natron?

    • Berit Nordgarden on 17. februar 2016 Svar

      1 liten ts pr 5 dl saft, har jeg brukt

Legg igjen en kommentar