Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Granbarpulver

Er det noe vi har mye av her til lands, så er det granbar. Spis det! Granbarpulver kan du tilsette i salt og søt mat – kaker, bakst, makroner, kjeks, marinader, sauser – kjempegøy å eksperimentere med. Arne Brimi lager granmakroner med tyttebærkrem.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Fremgangsmåte
  1. Tørk kvistene i ovnen i 12 timer på 70 grader evt. over natta. Dra av barnålene og kjør dem til pulver i en foodprocessor. Oppevar i en tett boks.
Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

2 Kommenter

  1. Torill on 26. april 2016 Svar

    Veldig spennende! Dette skal jeg prøve når jeg bare får tatt meg en tur i skogen til helga.
    Takk for inspirasjonen!

  2. Berit Nordgarden on 29. april 2016 Svar

    Så gøy Torill – god skogstur! 🙂

Legg igjen en kommentar