Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Hele Norge Baker Episode 9 – Et lite wieeenerbrøøød

… fra Berits bakeriiiii. Kanskje jeg skal åpne wienerbrødbutikk? He he. Litt stolt i dag. Jeg er selvfølgelig knallfornøyd. Jeg visste hva jeg gjorde, jeg kan lage butterdeig men hadde ikke lagt opp til det tidligere i konkurransen fordi jeg visste at det kom til å komme som oppgave – og jeg ville vise bredde ved å gjøre mye forskjellig og noen litt vanskelige ting. Derfor så var det kanskje litt overraskende at jeg vant, siden andre deltakere hadde briljert med butterdeig tidligere. Men jeg kan det altså jeg også. Dog – når man står der og venter på dommerne, så tenker man alltid det aller verste og man er superkritisk til seg selv. Så jeg sto og tenkte at Linda kom til å si noe sånt som: “Det fyrste eg ser, e jo at desse har fløte HEILT ut”. Eplerosene mine var nemlig ikke helt sånn som jeg hadde tenkt, de hadde sklidd litt ut under stekingen og jeg hadde hengt meg fullstendig opp i det og så ikke selv at resultatet mitt faktisk var kjempebra, jeg så bare skikkelig støgge epleroser.

Under teknisk var det mye som gikk galt, det var det stort sett under alle de tekniske oppgavene, for mange av oss. Det lå i oppgavens natur. Men kom likevel på 2. plass, og var greit fornøyd med det selv om jeg burde ha fått til den bedre, for jeg har laget plisse chocolat flere ganger før! Dog med temperert sjokolade, og det blir noe annet. Det var dessuten ikke pynten som gjorde at jeg ikke vant den. Cred til Fredrik for å naile den etter å ha laget moussen 3 ganger på den korte tiden!

Jeg har ekstremt kunnskapsrike og dyktige konkurrenter og det er en ære å få komme til finalen sammen med superbakerne Anne og Fredrik. Jeg hadde aldri i verden trodd at jeg skulle komme så langt. FINALEPLASS – WOHOOO!

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar