Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Fjellbrød og Chapati

Hele Norge Baker – Fjellbrød og Chapati

Har du lyst til å prøve brødene mine? De er gode, selv om jeg ikke kom blant dommernes topp 3, så drister jeg meg til å anbefale dem likevel. Chapatiene har en fantastisk naturlig grønnfarge og smak av ramsløk. Fordi jeg blander ramsløk og gurkemeie, for gulfargen sin del, får chapatiene en nydelig lysegrønn snittflate. Ramsløk kan du plukke om våren, det smaker kjempegodt – nesten som hvitløk, men litt annerledes. Enda en spennende smak av norsk natur. Nå er det jo ikke vår riktig ennå, så enn så lenge kan du kjøpe det på glass i butikker rundt omkring, jeg har kjøpt fra Nøring – se forhandlerliste her.

TIPS! Å blande inn granskuddsirup i deigen fungerte dårlig, det er det som står i oppskriften. Jeg vil anbefale å heller bare ha på sirupen over blåmuggosten, som et fyll. Erstatt da sødmen med et par ss sukker i deigen.

TIPS! Fjellbrød – stek dem på 270 grader i 5 minutter først, så skrur du ned varmen. Da får du saftigere brød. Det lærte jeg av brødbakemester Fredrik!

Oppskriften finner du foreløpig på TV3 sine sider her.

Comments

comments

1 Kommenter

  1. cialis_online on 22. mars 2017 Svar

    Am I eligible for damages from taking cialis online?

Legg igjen en kommentar