Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Foto: Rune Bendiksen/TV3

Foto: Rune Bendiksen/TV3

Jeg hadde sovet 45 minutter natten før av ren nervøsitet, jeg var helt utrolig stressa, og det var mye som gikk galt. Kaka ble skvisa og rar på form, støvbærerne på blomsten falt sammen, sjokoladen var full av bittesmå klumper titandioksid, jeg rakk ikke all pynten …. Å bake under sterkt tidspress, på et fremmed mini-kjøkken med utstyr du aldri har prøvd, og med Linda, Pascal, Line og 2 andre intervjuere som hadde en god del spørsmål (Hva gjør du nå? Kan du fortelle hva du skal gjøre nå? Svar i hele setninger! Kan du ta det igjen..) – under disse forhold våger jeg å påstå at alle som faktisk hadde en kake når tiden var ute – og det var alle – er bake-tv-superheroes! :-D.

Å bake på TV var mye vanskeligere enn jeg hadde forestilt meg.  MEN det var også veldig morsomt, det ble mye latter, det var en utfordring – og det var et skikkelig adrenalinkick. Hvem hadde trodd at å bake en kake kunne bli en så morsom og heftig opplevelse! At jeg ble filmet tenkte jeg faktisk fint lite på. Rett og slett fordi det var det ikke tid til.

Vi filmet i 15 timer den dagen, og det var flere kamerateam som gikk parallelt, så du kan tenke det hvor mye som ikke er med i det som vises for seerne. Jeg er forsåvidt glad for det på sett og vis når deg gjelder enkelte situasjoner. He he. Men kremen rundt nesa – DEN klarte de å få med. Jeg er fortsatt litt usikker på hvem jeg skal poke litt for ikke å gjøre meg oppmerksom på det.

Neste uke skal vi bake bløtkake. Og jeg som hater sukkerbrød … Stay tuned!

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar