Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Japansk bløtkake – Hele Norge Baker

Matcha-te og kirsebærblomst-ekstrakt gir denne kaken sin unike smak. Når jeg prøvde denne kombinasjonen første gang, måtte jeg liksom smake og smake, mange ganger, fordi det var så uvante smaker. Jeg konkluderte til slutt med at det er kjempegodt. Det er bare så annerledes enn alt man er vant til at man bare må smake lenge før man skjønner det. Jeg synes det er veldig forfriskende med helt nye smaker, det er ikke så ofte man opplever det hvis man ikke reiser mye. Denne kaken tør jeg vedde på at blir en ny og spennende opplevelse for de fleste.

Hvis du skal prøve denne kaken, må du passe på 2 ting: 1) Matcha-te må blandes ut mellom 75-80 grader. 2) Vær veldig forsiktig med kirsebærblomst-ekstraktet. Det er veldig sterkt, og tar du for mye, blir det ikke godt – så smak til litt etter litt, noen dråper av gangen.

Les mer om matcha og kirsebærblomst, med blant annet tips til hvor du får tak i det.

Oppskriften finner du inntil videre på TV3 sine sider her. Der finner du også alle de andre oppskriftene fra Episode 2.

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar