Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Jordbærpai

Jordbær / Mascarpone-pai

En veldig enkel og veldig god sommerpai. Pensle gjerne med sukkerlake for en blank og fin effekt.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Paiskall Porsjoner: stykker
Mascarponekrem Porsjoner: stykker
Pynt Porsjoner: stykker
Fremgangsmåte
Paiskall
  1. Bland sammen det tørre, og smultre i smøret. Kna inn eggene, akkurat nok til at du har en deig.
  2. Klapp flat og legg i fryseren 15-20 minutter, før du kjevler den ut tynt og legger over i en paiform. Trykk godt inntil kantene.
  3. Stek på 200 grader i 20 minutter, og avkjøl før du tar den ut av paiformen.
Mascarponekrem
  1. Rør mascarponen myk. Pisk myk krem, og bland sammen med mascarponen.
Montering
  1. Fordel kremen i det avkjølte paiskallet.
  2. Pynt med masse jordbær i et pent mønster.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar