Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Korianderganache

Sjokoladeganache med et lite hint av koriander. Det er morsomt å observere folk som smaker en kjent smak i en uvant sammenheng – de klarer bare ikke å sette fingeren på hva det er. “Hva ER dette? Åååå jeg har det på tunga…..” Denne ganachen var et eksperiment og jeg brukte den i makroner, jeg syns det ble godt – og annerledes og spennende! Du kjenner bare et hint av koriander i ettersmaken, så det må kombineres med milde smaker. Hvis man bruker knuste korianderfrø i fløten, eventuelt i tillegg til frisk, tipper jeg man får en mer fremtredende koriandersmak – det skal jeg prøve neste gang!

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Fremgangsmåte
  1. Varm opp fløten til rett under kokepunktet sammen med hakket koriander, frøene fra vaniljestangen og selve stangen.
  2. La trekke i en time på meget lav varme, før du siler av fløten.
  3. Rør inn sjokoladen i flere omganger til den smelter.
  4. Rør inn smøret til slutt. Avkjøl.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar