Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Lakrisfudge med bringebær

Hjemmelaget lakrisfudge med bringebær er en skikkelig smakseksplosjon, og nirvana for oss lakriselskere. Og så er det så latterlig enkelt å lage. Du kan naturligvis gjerne lage denne uten bringebær også.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Fremgangsmåte
  1. Kle en liten form med bakepapir, jeg bruker 25 x 15 cm. Dette er ikke veldig nøye, det bestemmer bare hvor høye/tykke biter du får.
  2. Ha melk, sukker og smør i en stor tykkbunnet kjele, og varm opp på medium varme under konstant omrøring med en tresleiv. La så blandingen småkoke under konstant omrøring i 10 minutter, eller til den holder 113 grader. Har du ikke digitalt termometer, kan du gjøre drypp-testen: Ta et glass iskaldt vann, og drypp en dråpe av blandingen i vannet. Synker den til bunn og blir til en kule, er den klar.
  3. Ta blandingen av plata, og rør inn havsaltet og lakrispulveret. Rør godt i blandingen før du har den over i formen og sprer jevnt utover, og strør godt med frysetørret bringebær på toppen.
  4. La stivne i romtemperatur i ca. 2 timer, før du skjærer den i passende munnfuller.
  5. Så er det bare å ete alt sammen - evt. pakke pent inn og gi bort i gave hvis det blir noe igjen...

Comments

comments

1 Kommenter

  1. tadacip on 19. april 2017 Svar

    Anadia daily cialis tadacip cipl Ovar viagra medicamento Vale de Cambra v is for viagra Ovar cialis o que ?

Legg igjen en kommentar