Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Sjokolademousse

En favoritt blant store og små. Enkel å lage, lett å like. Jo bedre sjokolade, jo bedre mousse – bruk en sjokolade du virkelig liker. Selv er jeg glad i Valrhona Jivara til denne, men det er ikke like lett å få tak overalt – du kan selvfølgelig bruke en annen lys sjokolade også.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
min30Tid:
Porsjoner: porsjoner
Fremgangsmåte
  1. Pisk kremfløten til en lett krem, ikke for stiv.
  2. Smelt sjokoladen i vannbad.
  3. Pisk eggehviter og melis til marengs.
  4. Vend eggeplommene inn i sjokoladen, og vend den piskede kremfløten inn i dette igjen. Vend inn marengsen til slutt.
  5. Ha i serveringsglass og sett kjølig i 2 t.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar