Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Tuilles-skåler

Disse herlige sprø tuilles’ene er prikken over i’en på desserten. De smaker nydelig og gir en deilig crunch. Best av alt, så er de kjempelette å lage!

PS: har du ikke mandelmel, så skålder du mandler og maler dem opp i en food processor.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: stk
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 180 grader over/undervarme eller 160 grader varmluft.
  2. Ha alle ingrediensene i en kjele. Varm opp til det blir en tykk og jevn masse.
  3. Legg små klatter (en toppet teskje) på bakepapir på stekebrett. Ikke legg mer enn 9 stk pr. brett, de flyter mye ut. Hvis du skal forme tuillene etterpå, rekker du ikke å forme flere enn disse før de siste stivner.
  4. Stek i 10 minutter midt i ovnen.
  5. Ta ut, og la de hvile et par minutter før du former dem. Bruk en rund sylinder, baksiden på små skåler, eller frihånd. Bare fantasien setter grenser her! La de avkjøle helt på rist når de er ferdige.
  6. Oppbevar i en tett boks. Bruk som pynt på desserter og kaker, enten hele eller knus dem og strø over desserten. Nydelig!

Comments

comments

Legg igjen en kommentar