Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Mandelbunn

Det ser ut som et sukkerbrød. Det oppfører seg som et sukkerbrød. Men det er ikke et sukkerbrød. Her er bunnen for alle som ikke liker bløtkake!

Jeg liker å bruke denne bunnen i kaker der man tradisjonelt ville brukt et sukkerbrød. Rett og slett fordi jeg ikke er så glad i sukkerbrød, og elsker mandelmel-baserte kaker. Mandelmelet mitt kjøper jeg engros hos Pals, da det du får i vanlige butikker er veldig dyrt (og jeg er for lat til å lage det selv). Og denne kaken er jo dyr nok, med alle eggene. Men jeg synes den er verdt det. Jeg synes den er så god at du nesten bare kan spise den som den er, uten både fyll og glasur.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
min30Tid:
Porsjoner: kakestykker
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 180 grader. Smør en 26cm form.
  2. Visp eggehvitene til de skummer, ha så i creme de tartar sukker og visp til en fast marengs. Du skal bruke marengsen helt til slutt.
  3. I en annen bolle, sikt sammen melis og mandelmel og visp inn ett og ett egg, til det tykner og blekner.
  4. Sikt i hvetemelet, bland inn så det er bare akkurat blandet, og vend til slutt inn marengsen forsiktig med en slikkepott.
  5. Stek i 40-50 min eller til ferdig, sjekk med en grillpinne.

Comments

comments

1 Kommenter

  1. viagra_canada on 12. mars 2017 Svar

    viagra canada for women buy – Online Pharmacy.

Legg igjen en kommentar