Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Mokkablondies

Blondies er på en måte brownies uten sjokolade. Samme deilige konsistens, men smaken kommer av brunt sukker og de eventuelle smakstilsetninger man ønsker å ha. Selv er jeg ihuga kaffe-i-kaker-fan, så derfor måtte naturligvis min første blondie bli en mokkablondie!

Og det er bare å gi seg ende over, for dette er virkelig godt. Og superenkelt å lage.

Oppskriften gir en liten porsjon, 16 stk mini-blondies. Det er naturligvis bare å øke mengden hvis man vil lage flere, men så mye som jeg baker så liker jeg å lage små porsjoner – så kan jeg istedet lage fler, med ulike smakseksperimenter!

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: stykker
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Kle en liten langpanne ca. 20x20 cm med bakepapir.
  3. Smelt smøret og rør inn sukkeret.
  4. Bland inn øvrige ingredienser - melet blandes inn til slutt.
  5. Spre blandingen jevnt i formen og stek i ca. 25 min. Avkjøl.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar