Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Det er lett å gå litt av skaftet når man har bakedilla og 4-åringen har bursdag. Denne kaken lagde jeg til 9 småjenter på 4 år. Jeg klarte ikke styre meg, det var totalt overkill selvfølgelig – men heldigvis er både mine og min kjæres kolleger glade i kake, så nå er hver smule spist opp. Den var nemlig god også, selv om de ser litt kunstige ut disse barnekakene så er det like viktig at de smaker godt. Selvfølgelig. Så dette er en deilig sjokoladekake etter egen oppskrift, helt uten kakaopulver og bare med masse 55% sjokolade, pisket krem med friske bringebær i midten og trukket med en lett sjokoladesmørkrem (lett som i konsistens, ikke som i kalorier ho ho ho….) og marsipan.

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

2 Kommenter

  1. Lise Wolden on 3. februar 2016 Svar

    Skulle gjerne vært 4 år i huset ditt:) ser fantastisk ut:-)

    • Berit Nordgarden on 3. februar 2016 Svar

      ???

Legg igjen en kommentar