Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Myke rundstykker

Disse rundstykkene er kjempegode – fine og litt bollete i konsistensen.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner:
Fremgangsmåte
  1. Bland alt det tørre og smuldre gjæren i (du trenger ikke drive og blande ut gjær i lunken melk, bortkastet tid – temperaturen i deigen blir høy nok av eltingen).
  2. Smelt smør og avkjøl.
  3. Lunk melken. Ha egg, melk og smør oppi. Elt 10 min i kjøkkenmaskin.
  4. Dekk bollen med plast og la den hvile på lunt sted til ca dobbel størrelse
  5. Ha deigen på et melet underlag, og del den i to like pølser. Del hver av pølsene i 8-10 deler og rull til boller. Sett dem på bakepapirdekt plate og la heve i 20 min.
  6. Pensle med egg og dryss over med sesamfrø, valmuefrø eller noe annet godt.
  7. Stek på 225 grader i 10-12 minutter. Avkjøl på rist.
Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar