Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Osteiskake med bringebær

Sommerens største slager! Alle elsker den og det skal godt gjøres å spise bare ett stykke …

Du kan bruke hvilke bær du, vil men her i gården vant bringebæra over blåbæra iallefall. Begge deler er knallgodt.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Bunn og topping Porsjoner: stykker
Fremgangsmåte
  1. Knus kjeksene til smuler og bland med sukker og smør. Trykk ut halvparten i bunn av en 18-22 cm kakeform kledd med bakepapir i bunn og langs kanten (da er den enklere å fjerne fra formen etterpå).
  2. Rør osten sammen med kondensert melk til en jevn røre. Visp fløten til en myk krem og bland sammen med osterøren uten å slå ut mer luft enn du må. Rør forsiktig inn bringebærpure slik at du får et marmorert mønster i røra. Hell over i kakeformen. Dryss over resten av kjeksblandingen på toppen, og frys.
  3. Pynt med friske bringebær og et melisdryss. Ta kaken ut av fryseren og formen 1 time før servering, den er for hard å spise med en gang, men blir deilig myk etterhvert.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar