Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Påskebiscotti

Påskebiscotti med appelsin, granbar og mandler

Knask til påskekaffen! Oppskrift på granbarpulver finner du her – men lag dem gjerne bare med appelsin. De blir kjempegode begge variantene, jeg foretrekker personlig den med granbar. Bildene under viser begge deler, du kan se hvilke som har granbar på den lysegrønne fargen. Oppskriften gir biscotti med et hint av appelsin og granbar – du kan gjerne tilsette mer for en mer fremtredende smak. Dette er granbar for nybegynnere :-).

TIPS! Del biscottideigen i 3 deler, og tilsett ulike smaker i de forskjellige – eksperimenter med ulike kryddere, f.eks. ingefær, anis, kardemomme, tørket frukt eller bær, sjokolade – mulighetene er mange.

Ingredienser
Print oppskrift
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Fremgangsmåte
 1. Rist mandlene på 180 grader i ca. 10 min.
 2. Bland mel, sukker, smør, appelsinskall og granbarpulver i en kjøkkenmaskin. Bland deretter inn mandlene (hele) og eggene så du får en deig. Det er ikke nødvendig å kna masse, bare så du får det godt sammen.
 3. Rull deigen til pølser som er litt kortere en stekebrettet ditt, og la hvile i kjøleskapet en halvtime.
 4. Legg pølsene med god avstand fra hverandre på et bakebrett og stek på 180 grader i 20-30 min.
 5. Ta dem ut av ovnen og skjær ½ cm skiver på skrå mens de fortsatt er varme. Legg skivene hver for seg tilbake på stekebrettet, og stek videre i 10 minutter.
 6. Avkjøl på rist.
Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar