Jeg har bare laget 3 bryllupskaker - her er de. Det tok så lang tid å lage dem at jeg tenkte de fortjente sitt eget galleri :-). Hver av ranunklene har mellom 50 - 80 kronblader, montert for hånd rundt en marsipankule. Sjokoladeblomstene er både vanskeligere og enklere - når du først har fått dreisen på temperering, kan du lage nesten hva som helst av sjokolade, det er veldig gøy. Kan du ikke temperere, kan du ikke lage sjokolade-blomster og lignende. Men mer om det en annen gang!
Klikk på bildene for store bilder, og swipe mellom bildene på tablets og smartphones. På PC/Mac, bruk pilene eller piltastene.
Konfirmasjonskake
Konfirmasjonskake
Pasjonsfrukt, hvit sjokolade, mandel og bringebær
Ranuklene er spiselige
En makron forsøker å stikke av
Blondene er spiselige
Innsiden
Vellykkede blomster
Når jeg blir stressa, blir bildene tatt med mobilen!
Pasjonsfrukt, hvit og mørk sjokolade, italiensk marengs, bringebær