Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Havrescones
Scones er kjapt, godt, og ofte redningen når det er tomt for brød og knekkebrød. Det er så kjapt at det går an å lage en hverdagsmorgen. Jeg pleier å bare hive sammen ingrediensene til dette uten å måle, bare tar det tørre først og tilsetter vått til det er sånn passe. Jeg liker godt havre så blander gjerne inn litt havregryn i disse.
TIPS! Du kan erstatte havremel med et hvilket som helst annet mel, eller bare bruke hvetemel.
Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 2
Rating: 3.5
Deg:
Rate this recipe!
min10Tid:
Porsjoner: scones
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 210 grader
  2. Bland sammen det tørre
  3. Bland inn det våte (deigen blir klissete)
  4. Legg store spiseskjeer deig på et bakebrett
  5. Stek i ca. 15 min. midt i ovnen

Comments

comments

Legg igjen en kommentar