Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Bakt ostekake med rømmelokk

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Kjeksbunn Porsjoner: stk
Ostefyll Porsjoner: stk
Rømmelokk Porsjoner: stk
Fremgangsmåte
Kjeksbunn
  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Knus kjeksene og bland inn sukker, kanel og smør. Press massen ned i en springform 18-20cm med bakepapir i bunn, og stek i 10 min.
Ostefyll
  1. Pisk opp osten til den er kremete og bland inn sukkeret på lav hastighet. Bland så i sitronsaft og vaniljefrø. Bland til slutt inn eggene ett av gangen, til du har en jevn røre.
  2. Hell ostefyllet over kjeksbunnen, og stek på 150 grader i 50 min. Kaken skal skjelve litt i midten når du tar den ut.
Rømmelokk
  1. Bland sammen rømme, sukker og vaniljefrø. Hell over den varme kaken, spre jevnt utover og sett i kjøleskapet. La stå 4-5 timer eller over natten. Servér med friske bringebær eller bringebærcoulis.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar