Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Formkake med bjørnebær

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: brødform
Fremgangsmåte
  1. Pisk smør og sukker hvitt og luftig.
  2. Bland sammen det tørre.
  3. Bland inn eggene i smør/sukker-blandingen, og deretter rømmen.
  4. Bland inn det tørre.
  5. Rull bjørnebærene i mel. Ha så røre og bjørnebær lagvis i formen, tenk at det skal bærene skal ligge spredt rundt i kakeskivene. Dekk til med røre.
  6. Stek på 175 grader i 1 time, nederste rille i ovnen. Avkjøl.
  7. Pynt f.eks. med en rekke friske bjørnebær og et dryss melis.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar