Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Påskekake med mango og appelsin

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Panna Cotta topping Porsjoner: stk
Fyll og pynt Porsjoner: stk
Fremgangsmåte
Bunn
  1. Bland knuste kjeks, mandler el. nøtter og sukkeret i en bolle. Tilsett smør og bland godt sammen. Trykk ut blandingen i en springform, ca. 20 cm i diameter. Sett i kjøl.
  2. Smelt sjokoladen i vannbad. Pensle den over kjeksbunnen. Sett i kjøl.
Panna Cotta
  1. Legg gelatinbladene i bløt.
  2. Bland fløte, melk, appelsinsaft, sitronsaft og sukker i en kasserolle, kok opp og la koke i 1 minutt. Tilsett de bløtlagte gelatinbladene og rør til de er oppløst.
Fyll og pynt
  1. Del mangoen og del opp i små biter, og fordél over kakebunnen. Strø 2/3 av mandelskivene over. Hell så den avkjølte panna cotta-blandingen over. Sett i kjøl til den stivner, det tar et par timer.
  2. Pynt med skivede appelsinskiver og strø eventuelt litt mandelflak i midten, så ser det litt ut som en blomst.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar