Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 1
Rating: 4
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: dl
Fremgangsmåte
  1. Kok opp vann, sukker og glukose.
  2. Sikt kakaoen og ha den i sukkerblandingen sammen med sjokoladen og fløten.
  3. La det såvidt syde 1 time, rør av og til.
  4. Bløtlegg gelatinen, og rør ut i glasuren til den har smeltet.
  5. Hell gjennom en sil, og dekk til med plastfolie. Bruk den ved ca. 35 grader for mørk glasur, og ca. 25 grader ved hvit.
Merknader

Glasuren kan oppbevares en uke i kjøleskap og varmes opp igjen til 35 grader for bruk.

Comments

comments

2 Kommenter

  1. Anonym on 3. september 2016 Svar

    Ble så veldig tykk?

    • Berit Nordgarden on 5. september 2016 Svar

      Hei, så dumt det var. Jeg har laget denne mange ganger og den har alltid blitt kjempefin. Du må bruke den ved rett temperatur naturligvis. Om den dog mot formodning skulle bli for kald og dermed for tykk, kan du varme den forsiktig opp igjen til riktig temperatur. Jeg har dobbeltsjekket oppskriften, og den er riktig. Er du sikker på at du husket både vann og fløte, og brukte den ved rett temperatur?

Legg igjen en kommentar