Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Supersaftig sjokoladekake

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
min60Tid:
Kakebunn - 1 stor langpanne Porsjoner: stor langpanne
Glasur Porsjoner: stor langpanne
Fremgangsmåte
  1. Sett ovnen på 180 grader og finn frem en stor kasserolle.
  2. Ha i vann og smør og smelt sammen, rør inn kakaopulveret. Ta av varmen.
  3. Rør inn sukkeret.
  4. Bland sammen seterrømme og egg, og rør inn.
  5. Tilsett og rør inn resten av ingrediensene til en jevn røre.
  6. Hell i en bakepapirkledd, stor langpanne og stek midt i ovnen i 25 min.
  7. Lag glasur: Smelt smør og melk. Rør inn melis og kaffe.
  8. Når kaken er ferdig, ta ut av ovnen, prikk den godt med en gaffel eller lignende og spre glasuren over så den får renne ned i hullene.
  9. Avkjøl. Del opp i biter og prøv å ikke spise alt på en gang. Lykke til!

Comments

comments

Legg igjen en kommentar