Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Choc Chip Cookies

Superdeilige cookies som er sprø utenpå og deilig seige inni. Kjappe å lage, perfekt til å bare trøkke i seg (det er umulig å stoppe), eller ta med som en liten gave til noen!

NB: Glutenfrie! Du kan gjerne erstatte mandelmelet med hvetemel, det er det som er originaloppskriften, men jeg laget denne for glutenallergikerne.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Tid:
Porsjoner: store cookies
Fremgangsmåte
  1. Rør smør og begge sukkertyper til jevn masse.
  2. Bland inn eggene og vaniljepulver.
  3. Bland salt, bakepulver, natron og melet, og bland det deretter inn i den våte blandingen.
  4. Bland inn noen håndfuller sjokoladechips.
  5. Massen er nå tykk. Form små eller store baller, avhengig av om du vil ha svære kafé-cookies, eller mindre småcookies, og sett dem på bakepapir på stekeplate med godt med rom mellom dem - de siger utover. Det er nok til 20-25 digre cookies.
  6. Cookies'ene stekes midt i ovnen på 190 grader i 10-12 minutter.
  7. Ta ut av ovnen og la bakepapiret skli forsiktig og raskt over på kakeristen. De fullstendig myke når de er varme og går veldig lett i stykker hvis man prøver å løsne dem. Du må vente til de her nesten helt kalde før du løfter de.
  8. Avkjølt er de sprø utenpå, men myke og seige inni.

 

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

Legg igjen en kommentar