Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Singelfryste bær

Om dette er gratisreklame for Valldal (og det er det jo) så får det bare være, for hvis noen lurer på hvor man får tak i aldeles fantastiske bringebær midt på svarte vinter´n – så kjøp singelfryste bringebær fra Valldal. Sjekk den størrelsen! Dette er bringebærene etter at de er tint. Ikke antydning til bløt konsistens, derfor fabelaktige til dekor, og de smaker så godt som bringebær kan smake. Det varierer jo sikkert litt fra år til år og avhengig av hvor mye sol de har fått, men det er uansett det beste som jeg har klart å finne.


Jeg har singelfryst markjordbær selv, det går også an men de blir litt mer bløte  – men ikke så bløte som de blir hvis du fryser dem samlet. Det skal visstnok gå bedre med jordbær.

Når du singelfryser så legger du rett og slett ett og ett bær på et brett, slik at de ikke er nære andre bær, og fryser de. Når de er skikkelig fryst, kan du helle dem over i en boks samlet, de klistrere seg da ikke sammen (eller du kan enkelt ta de fra hverandre før tining).

Comments

comments

Legg igjen en kommentar