Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Sitronblondie

Jeg har fått dilla på denne kaken som svigermor laget på hytta i sommer – kjempegod, veldig myk og saftig og veldig enkel å lage. Den kan fryses ned i biter, og så tar du bare ut det antall biter du trenger etterhvert. Must-have i fryseren fra nå av her i huset.

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
t inkl. avkjøl.2Tid:
Sitronblondie Porsjoner: små ruter
Sitronkrem Porsjoner: små ruter
Fremgangsmåte
Sitronblondie
  1. Sett ovnen på 175 grader.
  2. Visp sammen egg og sukker med en visp. Bland inn resten av ingrediensene.
  3. Kle en liten langpanne (ca 20 x 30) med bakepapir, og hell røren i.
  4. Stek i 25 min midt i ovnen, avkjøl helt før du har på kremen.
Sitronkrem
  1. Pisk sammen ingrediensene til en fluffy krem.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar