Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Sitronmousse

En kjempefrisk mousse som kan serveres som både dessert og brukes som kakefyll. Kjempegod i sjokoladekake! Hvis du bruker denne oppskriften til en kake, er mengden omtrent passe til å fylle en 24cm 3-lags kake (altså 2 lag med fyll).

Oppskrift på italiensk marengs finner du her (du kan justere mengden til 135 g ved å skrive det inn i mengdefeltet)

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
t inkl stivning3Tid:
Porsjoner: porsjoner
Fremgangsmåte
  1. Press sitronene.
  2. Legg gelatin i bløt.
  3. Lag italiensk marengs.
  4. Varm opp 1/3 av sitronsaften og rør ut den oppbløtte gelatinen i den. Bland inn resten av sitronsaften.
  5. Bland sitronsaften inn i marengsen. Pisk så en myk krem, og vend den inn i sitronmarengsen.
  6. Sett til avkjøling så den stivner.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar