Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Sitronmousse

En kjempefrisk mousse som kan serveres som både dessert og brukes som kakefyll. Kjempegod i sjokoladekake! Hvis du bruker denne oppskriften til en kake, er mengden omtrent passe til å fylle en 24cm 3-lags kake (altså 2 lag med fyll).

Oppskrift på italiensk marengs finner du her (du kan justere mengden til 135 g ved å skrive det inn i mengdefeltet)

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
t inkl stivning3Tid:
Porsjoner: porsjoner
Fremgangsmåte
  1. Press sitronene.
  2. Legg gelatin i bløt.
  3. Lag italiensk marengs.
  4. Varm opp 1/3 av sitronsaften og rør ut den oppbløtte gelatinen i den. Bland inn resten av sitronsaften.
  5. Bland sitronsaften inn i marengsen. Pisk så en myk krem, og vend den inn i sitronmarengsen.
  6. Sett til avkjøling så den stivner.

Comments

comments

2 Kommenter

  1. Madeleine on 25. april 2018 Svar

    Hei!

    Tenkte å prøve denne som en egen kake med browniebunn, hvor stiv blir den? Tror du den blir stiv nok til det (omtrent som en ostekake)?

Legg igjen et svar til Berit Nordgarden Avbryt Svar