Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Nydelig sjokoladekrem

En superenkel krem å lage, som passer både store og små ganer. Dette er en smørkrem med lettere konsistens pga. alle eggene. Den er altså ikke så tett som de enkleste smørkremene som bare består av melis, smør og sjokolade eller kakaopulver. Fordi ratioen smør vs. øvrige ingredienser er mindre enn standard smørkrem, er den også lettere å like. Ja, altså … liker du ikke denne, da skjønner jeg iiiiingenting!

Perfekt som fyll eller glasur til kaker, og underlag til marsipan og fondant, samt glasur på muffins og lignende.

Oppskriften gir nok til å rikelig fylle og glasere en 24 cm rund 3-lags kake.

TIPS! Bruk den beste sjokoladen du kan tenke deg. Da får du den beste sjokoladekremen du kan tenke deg. Gode råvarer = God smak.

TIPS! Bland gjerne inn noen spiseskjeer avkjølt espresso eller sterk kaffe, for en mokka-touch. DET er godt det!

Ingredienser
Print oppskrift
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Fremgangsmåte
  1. Smelt sjokoladen over vannbad
  2. Pisk smør og melis fluffy og hvitt
  3. Pisk inn et egg av gangen.
  4. Bland inn den smeltede sjokoladen i en tynn stråle.

Comments

comments

Legg igjen en kommentar