Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først
Sommerkake fra Alvdal

Så var Episode 1 av Hele Norge Baker unnagjort og jeg gikk videre med min litt sære kake med geitrams og engsyre. Det er gøy å eksperimentere med nye smaker, spesielt fra naturen og som man selv har foredlet frem! Det er bare å glede seg til vår og sommer, så mye gøyalt som vokser rett utenfor døra. Jeg jobber med en katalog av spiselige vekster egnet for baking og desserter, og det kommer her på bloggen løpende.

Jeg skal etterhvert få lagt inn oppskriften her på bloggen – i mellomtiden, se oppskrift på tv3.no.

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

1 Kommenter

  1. Anne B. Eek on 17. februar 2016 Svar

    Superbra Berit , jeg plukker også i naturen. Rognebærgele, porsdram ( til fårikål særlig ) , johannesurt uttrekk.. Vi har masse Johannes urt utenfor stuedøra på Hurum og det smaker jordbær av knoppene, uttrekket får en flott rødfarge. Til våren må jeg prøve granskudd sirup ??

Legg igjen en kommentar