Søtsiden Søtsiden Søtsiden Livet er kort – spis desserten først

Tull med tuille – Hele Norge Baker Episode 4

I Episode 4 var jeg så stressa at jeg på et tidspunkt nesten trodde det skulle si “poff” og hele meg gå opp i røyk. Jeg hadde lagt lista høyt og valgt Operakake, og den skulle lages på 2 1/2 time. Da dommerne kom innom og stilte sine spørsmål sto jeg vel mest og tenkte “GÅ VEKK MED DERE! HAKKE TID TIL Å STÅ HER OG KOSEPRATE!” Det ble ikke noe bedre da Pascal sa at dette var hans favoritt-kake – da stirret jeg alle fallhøyders mor i hvitøyet – samtidig som jeg sto der iferd med å radbrekke den med ripsgele. MEN – da vi var ferdige, var jeg imidlertid ganske fornøyd med valget – for jeg klarte det! Og jeg fikk veldig bra tilbakemelding – til tross for min uortodokse og ikke så vellykkede rips-twist. Om de så hadde sendt meg hjem i denne episoden, så hadde jeg vært fornøyd, fordi jeg klarte det!

Jeg har forøvrig bare en kommentar til, til min egen prestasjon i Episode 4. Hersens tuilles!

Store gratulasjoner til flinke Tanja, som var den eneste av 9 som klarte å levere på en veldig vanskelig oppgave. Respekt! Jeg fikk desverre ikke smakt på signatur-kaken hennes, men den lå også helt i tet hos dommerne så dette var definitivt Tanjas dag.

Facebookpinterestinstagram

Comments

comments

1 Kommenter

  1. seo on 27. oktober 2016 Svar

    Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Legg igjen en kommentar